Rakenteet ja kalustovuokraus

 

Me Ramirentillä olemme erikoistuneet tapahtumalaitteiden, -palvelujen ja -ratkaisujen tarjoamiseen. Meillä on monivuotinen kokemus niin suurista kuin pienistäkin tapahtumista. Tarjoamalla kokonaisvaltaisia ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin mahdollistamme sen, että tapahtumajärjestäjät pystyvät keskittymään asioihin, jotka he osaavat ja tekevät parhaiten – luomaan muistettavia ja nautinnollisia tapahtumia.

 

Me olemme tukenasi jokaisessa tapahtumaprojektin vaiheessa, suunnittelusta asennukseen, käyttöönotosta loppuarviointeihin saakka.

 

Ratkaisut / palvelut:

 

  • Sähköistys, lämmitys, valaistus
  • Telineet ja aidat
  • Nostimet ja muu siirtokalusto
  • Tilat ja kontit
  • Kuljetus, asennus ja purku
  • Päivystyspalvelu
  • Turvallisuuspalvelut

 

Ramirent lyhyesti

 

Ramirent on Pohjoismaissa, Keski- ja Itä-Euroopassa toimiva konevuokrauskonserni. Yrityksellä on Euroopassa yli 300 toimipistettä kymmenessä maassa. Olemme Euroopan toiseksi suurin ja maailmassa kymmenenneksi suurin konevuokrausyritys.

 

Ramirent Finland Oy on Ramirentin Suomessa toimiva tytäryhtiö. Olemme Suomen suurin ja kattavin täyden palvelun rakennuskonevuokraamo. Palvelemme asiakkaitaan maanlaajuisesti yli 60 toimipisteen verkostollaan ja yli 500 rakennuskonepalvelun ammattilaisesta koostuvan henkilöstön voimin.

 

Rakennusala on suurin yksittäinen asiakasryhmämme, mutta asiakaskuntaamme lukeutuu myös asennusliikkeitä, teollisuuslaitoksia, telakoita, kunnan ja valtion viranomaisia, tapahtumajärjestäjiä sekä yksityisiä kotitalouksia.

 

Tutustu työnäytteisiin:

 

 

TARJOUSPYYNTÖÖN

Palvelun tuottavat yhteistyössä:

 koko-logot-201604-_jubilee koko-logot-201604-_loisto koko-logot-201604-_magnumlive koko-logot-201604-_niemi koko-logot-201604-_pixmill koko-logot-201604-_securitas koko-logot-201604-_rmc koko-logot-201604-_stopteltat