Niemi® Tapahtumapalvelut on apunasi tapahtuman joka käänteessä, oli kyse sitten messu- ja tapahtumarakentamisesta, toimitusten koordinointi- ja huolintapalveluista tai apukäsistä osastollesi.

 

Räätälöityä palvelua tapahtumiin

 

Niemi® Tapahtumapalvelut on apunasi tapahtuman joka käänteessä, oli kyse sitten messu- ja tapahtumarakentamisesta, toimitusten koordinointi- ja huolintapalveluista tai apukäsistä osastollesi.

 

Tapahtumapalveluiden asiantuntijana tarjoamme tapahtumajärjestäjille ja näytteilleasettajille kaikki tapahtumiin ja messuihin liittyvät logistiset palvelut. Saat meiltä kaikki tarvittavat palvelut kuljetuksista ja varastoinneista aina henkilö- ja nostopalveluihin.

 

Niemellä on vahva kokemus tapahtumista, joissa olemme hoitaneet erilaisia kuljetus-, asennus- ja rakentamistehtäviä, kuten esimerkiksi lehdistökeskusten ja VIP-tilojen rakentaminen. Olemme vastanneet myös esimerkiksi kaluste-, tv- ja tietokoneasennuksista sekä joukkueiden varustekuljetuksista.

 

Varastoimme pakkaustarvikkeet, tyhjät laatikot, esitteet ja tuotteet tapahtumissa. Toimitamme jaettavat ja myytävät tuotteet osastoille sopimuksen mukaan. Halutessasi täydennämme esimerkiksi esitetelineet tai kylmäaltaat. Monitaitoinen henkilökuntamme avustaa osastoilla erilaisissa tehtävissä, kuten jakaen tuotteita, täyttäen ilmapalloja ja niin edelleen tarpeiden mukaan.

 

Esimerkkejä palveluistamme:

 

  • Tapahtuma- ja messurakentaminen
  • Varastointi- ja henkilöpalvelut
  • Osastojen mittaus ja kalustaminen
  • Matottaminen
  • Tapahtumiin liittyvät nosto- ja trukkipalvelut
  • Toimitusten koordinointi
  • Tapahtumanaikaiset tukipalvelut, esim. varastojen täydennykset
  • Huolintapalvelut ja tullauspalvelut eri puolille maailmaa

 

Niemi® Muuttaa Kaiken

 

Kotimuuttojen, yritysmuuttojen ja ulkomaanmuuttojen ohella olemme erikoistuneet logistiikka-, tapahtuma- ja messupalveluihin. Huolehdimme vuosittain noin 22 000 muuttoa ja noin 35 000 muuta palveluprojektia. Palveluksessamme on noin 1000 palvelutehtävien erikoisosaajaa. Toimintakeskuksemme sijaitsevat Helsingissä, Jyväskylässä, Lahdessa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Tapahtumapalvelut-yksikkömme toimii Messukeskuksessa Helsingissä.

 

Tutustu työnäytteisiin:

 

 

TARJOUSPYYNTÖÖN

Palvelun tuottavat yhteistyössä:

 koko-logot-201604-_jubilee koko-logot-201604-_loisto koko-logot-201604-_magnumlive koko-logot-201604-_niemi koko-logot-201604-_pixmill koko-logot-201604-_securitas koko-logot-201604-_rmc koko-logot-201604-_stopteltat