Kalusteet

 

”Meille tärkeintä on täsmällinen toimitus, puhtaat ja ehjät kalusteet sekä ammattitaitoinen kumppani.”. Siksi on järkevintä ulkoistaa palvelu toimijoille, jotka vastaavat tarpeeseen. Kalusteiden varastointi, ylläpito ja kuljetus vaativat erityisosaamista sekä investointeja.

 

Kalustevuokraus Oy Jubilee lyhyesti

 

Suomen johtava kalustevuokraamo tarjoaa tyylikkäät ja laadukkaat designkalusteet. Kalustamme jopa 30 000 hengen tilaisuudet – oli kyseessä messut, gaala, vuosijuhla tai muu yritystapahtuma. Täsmällinen logistiikka, joustava palvelu ja laadukkaat tuotteet takaavat onnistuneen ja kustannustehokkaan tapahtuman. Toimituksemme kattavat koko Suomen. Toimipisteemme palvelevat teitä Helsingissä ja Tampereella.

 

Stopteltat Oy:n kalustevuokraus lyhyesti

 

Kalustamme asiakkaiden tilat heidän toiveidensa mukaisesti. Baaritiskit sekä erilaiset pöydät ja tuolit kuuluvat vakiokalusteisiimme. Lisäksi meillä on runsaasti muuta kalustoa ja erilaista rekvisiittaa, joilla tilaisuudesta voidaan luoda erityinen ja ainutlaatuinen. Pysymme jatkuvasti ajan hermolla ja varmistamme, että asiakkaamme saavat halutessaan kalustettua tilansa uusimpien muotisuuntausten mukaisesti.

 

Tutustu työnäytteisiin:

 

 

TARJOUSPYYNTÖÖN

Palvelun tuottavat yhteistyössä:

 koko-logot-201604-_jubilee koko-logot-201604-_loisto koko-logot-201604-_magnumlive koko-logot-201604-_niemi koko-logot-201604-_pixmill koko-logot-201604-_securitas koko-logot-201604-_rmc koko-logot-201604-_stopteltat